Contact Rouwbegeleider

Ondersteuning bij verlies en afwikkeling

 

Als u behoefte heeft aan meer begeleiding na verlies heeft u misschien iets aan Het Landelijk Platform Nabestaandenzorg. Dit is een landelijk netwerk met professionele hulpverleners die nabestaanden willen kort na een overlijden willen ondersteunen. Deze hulp kan bestaan uit het helpen bij de zakelijke afwikkeling van een overlijden als emotionele begeleiding bij het verlies.

 

 Wat moet u weten?

  • Er wordt gewerkt op basis van een betaalbaar uurtarief
  • U kiest zelf of u alleen hulp wilt bij de zakelijke afwikkeling van het overlijden of ook emotionele steun wilt. 
  • Het Landelijk Platform Nabestaandenzorg heeft verder géén commerciële doelstellingen, zoals het verkopen van verzekeringen en grafstenen.

 

Wilt u weten of er ook iemand bij u in de buurt woont? Klik dan op de volgende link: http://www.landelijkplatformnabestaandenzorg.nl/leden

 

Stel kosteloos een vraag

Vanaf nu is het mogelijk om volledig kosteloos een vraag te stellen aan een gediplomeerd rouwbegeleider. 
U vraag kunt u stellen via het speciaal daarvoor gemaakte contact pagina.
Uw vraag word direct doorgestuurd naar een van de rouwbegeleiders van "Werken aan verlies" en zal door niemand anders gelezen worden.
Uw vraag word vertrouwelijk behandeld, en zal niet op de site worden getoont. 

U kunt een vraag stellen over uw eigen rouw proces, of wellicht wilt u weten hoe u een ander kunt bijstaan tijdens zijn of haar rouw proces. 
Voor iedere denkbare vraag omtrent rouw staan zij voor u klaar. 

Meer informatie over de rouwbegeleiders van "Verwerk verlies" in het onderstaande artikel vertellen wij u graag meer over hen..


 
Zoeken op deze site